5 Ciri Penting Untuk Jadi Ejen Dropship Yang Berjaya

5 Ciri Penting Untuk Jadi Ejen Dropship Yang Berjaya

Assalamualaikum dan hai.

 

Dropship ialah satu peluang perniagaan yang ditawarkan kepada seseorang tanpa memerlukan modal yang besar untuk pembelian stok. Kebiasaannya ada sedikit yuran komitmen diperlukan untuk memastikan ejen dropship dapat fokus dan serius menjadi ejen di bawah mereka.

Yuran komitmen yang dikenakan biasanya sangat berbaloi dan leader tidak akan lepas tangan. Mereka akan memastikan ejen dropship di bawah team mereka akan berjaya dan buat apa jua task yang diberikan.

Ini kerana mereka serius mahu membantu ejen dropship menjana pendapatan dengan team mereka. Serta memastikan ahli di dalam team mereka mencapai kejayaan dan keuntungan sama seperti mereka.

5 ciri  penting untuk jadi ejen dropship yang berjaya

  1. Serius

Walaupun  bermula sebagai ejen dropship tetapi kita mesti serius dan fokus untuk membina perniagaan . kita mesti mempunyai target yang perlu dicapai. Impian untuk besarkan bisnes dan paling penting  rekod jualan dan databased pelanggan.

     2. Aktif

Anda perlu aktif dalam setiap perbincangan dan juga kelas coaching di dalam group kendalian leader anda. Orang aktif biasanya dia cepat berjaya.

     3. Rajin

Paling penting anda kena rajin menyiapkan task yang diberikan. Buat dan buat apa juga task/tugasan yang diberikan leader anda.

Insya Allah, bila anda buat, anda pasti dapat capai kejayaan hasil daripada usaha anda tersebut.

     4.Tidak Beralasan

Masalah utama bila mempunyai team atau ahli dropship, banyak alasan bila leader tanya. Ini adalah sikap yang perlu dan wajib dielak jika anda mahu berjaya sebagai usahawan.

     5. Menghadiri kelas online atau offline

Ini juga antara faktor penyumbang kepada ejen yang mahu berjaya. Tidak hanya menunggu kelas atau coaching dari leader semata-mata, tetapi ejen mengambil peluang untuk belajar dan terus belajar melalui kelas-kelas yang ditawarkan. Kita  upgrade ilmu dan apply ilmu yang dipelajari.

 

Siapa yang layak jadi ejen dropship?

Dropship terbuka kepada sesiapa sahaja yang mahu menjana pendapatan.

Pelajar universiti atau lepasan universiti, surirumah atau yang berkerjaya layak menyertai program dropship yang ditawarkan.

Ini kerana ia tidak memerlukan kos modal yang besar, cukup sekadar yuran komitmen untuk menunjukkan anda serius mahu berniaga.

Malah, istimewanya ejen dropship tidak perlu membungkus dan memproses produk, tidak perlu beratur panjang untuk mengepos. Tugas ejen dropship adalah mempromosikan produk di platform yang ada.

 

Peluang Sertai Dropship Bawah Team Saya

Ya. Kami sentiasa membuka peluang untuk mereka yang mahu bina perniagaan dengan team kami.

Peluang untuk anda menjana pendapatan melalui produk kesihatan yang sudah lama dipasaran Malaysia, malah sudah menguasai pasaran dunia. Anda pasti tidak akan menyesal

Dengan sedikit yuran komitmen, anda sudah berjaya menjadi team kami dan boleh mulakan bisnes anda.

 

 

Masih baru dan perlukan MENTOR BISNES? Jom join group bisnes saya. Saya bantu berdasarkan pengalaman sedia ada supaya anda tak langgar dinding macam saya sebelum ini.

Alhamdulillah, Allah gerakkan saya untuk membina group telegram ini. Group ini masih baru dan anda orang baru layak join untuk sedut ilmu.

100 ahli baru yang klik dan join. Ada sesuatu yang istimewa untuk anda. Ada Ebook nak saya berikan pada anda.

Klik banner di bawah

 

So, pastikan anda klik je banner kat atas, join je dulu, takde yuran pun nak join kelas tu ya dik. Ilmu bisnes dari pengalaman saya sejak 2011. So mana tau ada yang boleh dimanfaatkan . Rugi tak join tau !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top