Category: Artikel Terkini

Artikel Terkini Esp Kehamilan Set Hamil Sustained Release Vita C

Jom jadi seperti kakak cantik ni

Assalamualaikum, dah lama takde perkongsian testimoni yang best best kan? so hari ni meh Saya kongsikan testimoni terbaik punya, sape yang ada masalah ni memang sangat direkomenkan. Pengalaman mengandung dengan masalah muka yang hodoh, selulit, ketiak dan leher hitam adalah sesuatu yang sangat menakutkan bagi ibu mengandung. Tapi semua ini pasti akan berakhir dengan pengambilan […]

Artikel Terkini Cerita Mama

Bestnya Bila Berat Badan Hilang 8kg

Mahu turunkan berat badan? Omegaguard antara vitamin yang membantu bagi mereka yang mahu turunkan berat badan. Di samping pengamalan tips penurunan berat badan yang lain. Belanja Testimoni 1 :┬á Saya jatuh cinta dengan Omega Guard. Niat nak cuba Omega Guard untuk kesihatan tapi tak sangka Omega Guard bantu turunkan berat badan saya sebanyak 8kg dalam […]

Artikel Terkini Cerita Mama Promosi Bulanan

Rugi Tak Rebut Peluang Promosi Oktober Yang Sangat Awesome

Assalamualaikum. Oktober bulan yang sangat awesome bagi saya. Yelah, bulan kelahiran kan putri sulung dan mamanya ­čÖé Bahkan lagi awesome , bila promosi bulan ini berbeza daripada bulan-bulan lepas. Ya, pasti nak tahu kan? Memang best lah untuk siapa yang grab peluang ini. PROMOSI 1┬á Omegaguard untuk seisi keluarga. Ya, boleh 🎁hadiahkan buat : Suami […]

Artikel Terkini Cerita Mama

Smartphone Gajet Terpenting Untuk Online Seller

Bila berbisnes online, Telefon adalah gadget paling penting kan? Kalau tertinggal phone mesti tak senang duduk. Sebab banyak kerja akan terbengkalai. Malah, to do list, appointment penting semua tersimpan di dalam phone. ┬áimage source : goole Sape setuju dengan k.sarah? Cerr bagi like sikit. ­čÖé Nak jawab mesej customer,update blog, website, balas email, nak simpan […]

Artikel Terkini Cerita Mama

Kenapa Saya Masih Lagi Setia Amalkan Pemakanan Suplemen Shaklee

Dulu KETAM,UDANG,KAMBING,AYAM KAMPUNG, SOTONG, DAN UDANG ADALAH MUSUH SAYA┬á tapi sekarang┬áTIDAK LAGI┬á Masalah seduan/resdung yang saya hidapi sedari kecil tak boleh makan ketam/sotong/udang/ayam kampung/kambing. Tersilap makan sikit pasti gatal dalam telinga, hidung┬á bengkak, gatal-gatal badan. Pernah pada tahun 2004, tika tu jadi cikgu ganti selama 4 bulan (baru habis ngaji, takde keje nak buat) di […]

Artikel Terkini Cerita Mama

Jom kenali HQ Shaklee Yang Mesra Alam

Jom kenali HQ Shaklee.🏢. Bangunan istimewa yang memegang falsafah “KEHIDUPAN HARMONI DENGAN ALAM SEMULAJADI” menjadikan Bangunan Shaklee yang bertempat di CALIFORNIA ini sebagai bangunan HIJAU PERTAMA di dunia. Hebatkan??? Bahan yang digunakan juga MESRA ALAM. 🍃bahan binaan bangunan daripada kayu hutan mampan. 🍃penggunaan penghadang tingkap dikawal oleh sensor elektrik membolehkan 80% cahaya luar menerangi ruang […]

Artikel Terkini Cerita Mama

Tunjuk ajarku sifu

Bismillahirrahmanirrahim Bercerita mengenai idola/mentor, dalam dunia bisnes online, saya mempunyai 2 orang idola bisnes merangkap coach yang sangat saya sayangi dan s angat bertuah mengenali dua insan ini. Syukur kerana Allah menemukan dan berukhuwwah dengan 2 insan hebat ini. Norazlina Ramdzan, mengenali beliau pada tahun akhir 2007 hingga kini, banyak memberi pendedahan kepada saya dengan […]

Artikel Terkini Cerita Mama

Vitamin Wajib Bawa Balik Kampung

Kali ni nak share vitamin yang ikut balik kampung. Nak tinggal je kat rumah, masukkan dalam pill box, tapi macam lecehlah pulak. Sebab banyak benda pula nak kena buat. So masukkan semuanya dalam beg guni serbaguna. Dari vitamin asas, vitamin untuk pecahkan lemak dan kolestrol. Vitamin anak anak. Tambahan dimusim perayaan ni kita memerlukan : […]

Artikel Terkini Cerita Mama

Jom Intai, Ada Apa Dalam Handbag?

Santai petang, jom sape nak bagitau atau snap pic, apa yang ada dalam handbag semua? cerr tengok dalam gambar tu, 3 item tu antara barang wajib ada dalam handbag yang seumpama poket doraemon. Macam-macam ado. ;P krim serbaguna untuk standby jika anak kena gigit nyamuk,semut,atau gatal dan jadikan sebagai lotion pelembab. Suka sebab takde paraben […]

Artikel Terkini Cerita Mama

Vitamin Wajib Ada Yang Menjadi First Aid Dalam Setiap Rumah

Hari ni┬ák.sarah nak stori mori vitamin yang k.sarah kategorikan sebagai item 1st aids. Wajib ada dalam simpanan di rumah jika berlaku apa apa kecemasan. Tengok dalam picture tu, nampak banyakkan, tapi percayalah setiap ia ada fungsi tersendiri. Meh nak cerita. 1. Vitamin C . Yang ni wajib ambil bila ada tanda tanda nak selsema. Bila […]

Back To Top