+60139561249
mesarahmar@gmail.com

Category: Cerita Resepi

Puding Roti Mudah Tapi Sedap

Semalam kami ada makan-makan di bilik Pemulihan, *biasanya cikgu yang transit untuk ke kelas ya, bukan tak masuk kelas* Bubur

Ayam Black Pepper Noxxa

Takde noxxa pun takde hal. Boleh je BBQ gitu aje. Sedap menjilat jari. Eh.  Ayam sekor yang dah siap dicuci.*1

Resepi Neopolitan Cheesekut Mealshake.

Resepi Neopolitan Cheesekut Mealshake. Dah muak makan cheesekut biasa, jom buat Neopolitan Cheesekut . Lebih sihat untuk anak anak kerana

Resepi Milo Tabur Meal Shake

  Assalamualaikum . Anak-anak suka sangat Milo Tabur, kalau keluar makan ke kedai, wajib ambil milo tabur. So kali ni

Super Hydrating Juice Recipe

Assalamualaikum Mahu cuba smoothies ? 2-3 Cucumber 2 Apples Handful Of Strawberry or 1/4 cup Beetroot Mint – to taste

Resepi Orange Protein Smoothie Yang Mudah dan Lazat

Resepi Orange Protein Smoothie 1 @ 2 biji buah oren 200 ml fresh milk 50ml air kosong 5/6 kiub ais

Resepi Homemade Chicken Ball untuk bayi

Assalamualaikum dan selamat pagi.   Misi nak update blog setiap hari dah fail untuk bulan Januari. Tapi takpe, think positive

Tepung High Protein tak sesuai untuk buat kek? betul ke?

Assalamualaikum… dah lama tak de entry baru kan? pernahkah bila masak kek yang kita biasa tetiba kek tu tak menjadi?

Resepi Apam Gula Hangus Yang Mudah

Assalamualaikum … pagi ni nak kongsi resepi apam gula hangus yang telah dibuat oleh mak semalam.. He he.. balik rumah

Resepi Pancake Jagung yang mudah dan ringkas

Assalamualaikum, bersiaran hari ini setelah lama menyepi, mencari mood yang hilang sebenarnya ;), takde lah, gurau aje.. perkongsian resepi mama