Category: Shaklee

Shaklee

Testimoni Youth: Kulit Kusam Kembali Berseri

Testimoni Youth ============= Cuba perhatikan , gambar sebelum dan selepas 30 hari pemakaian Youth. Ada perbezaan kan?   Daripada kulit kusam nampak lebih berseri seri. Lebih sihat dan lebih bermaya. Malah kedutan halus dibahagian dahi pun nampak makin berkurangan. No wonder lah kan, dalam masa 5 hari dibuka jualannya, habissss macam pisang goreng panas!! Tapi, […]

Shaklee

Tips Pemilihan Skincare Terbaik

Keliru nak cuba amalkan skincare yang terbaik dan bagus untuk diri? Maklumlah pelbagai pilihan skincare yang terdapat di pasaran. Keliru jadinya kan? Sebenarnya pemakaian skincare sangat perlu untuk kita bagi memastikan wajah kita sihat dan mendapat vitamin yang sepatutnya. Walaupun kulit muka kita takde masalah jerawat, jeragat atau kulit kusam. Tapi kita mesti menitik beratkan […]

Artikel Terkini Esp Kehamilan Set Hamil Sustained Release Vita C

Jom jadi seperti kakak cantik ni

Assalamualaikum, dah lama takde perkongsian testimoni yang best best kan? so hari ni meh Saya kongsikan testimoni terbaik punya, sape yang ada masalah ni memang sangat direkomenkan. Pengalaman mengandung dengan masalah muka yang hodoh, selulit, ketiak dan leher hitam adalah sesuatu yang sangat menakutkan bagi ibu mengandung. Tapi semua ini pasti akan berakhir dengan pengambilan […]

Artikel Terkini Cerita Mama Esp Kesihatan

Kenapa Protein Perlu Diambil Ketika Sarapan.

Assalamualaikum. “Kata Pakar nutrisi daripada GNC Malaysia, Kesvini Devi Ramesh “sejak 10 tahun yang lalu, index menunjukan tabiat makan masyarakat Malaysia tidak sihat. (Sumber Bernama)” risaukan? Meh kita sama-sama pastikan kita bukan dalam golongan tersebut. jom ikut tips mudah ini. #Pengambilan protein semasa breakfast adalah faktor terpenting yang mampu menyekat selera makan kita bertambah. Sumber […]

Cerita Mama Performance Drink

Bila dah Cuba Perfomance Drink Pasti Jatuh Hati

Cepatkan masa berlalu, dah separuh bulan Ramadhan. Terasa banyaknya lagi yang belum dibuat, Yang belum direbut sepanjang Ramadhan yang telah berlalu ­čÖü Ya Allah, jadikan ramadhan ini yang terbaik dan bertambah amal hambaMu. Ameen. Dah lah si putih perfomance tinggal beberapa sudu aje lagi. Nampak gaya esok kena order online Cepat pula habis, Adik bongsu […]

Artikel Terkini Kehamilan Kesihatan Peppermint Ginger Set Hamil

Peppermint Ginger Plus suplemen yang membantu mengatasi masalah gastrik dan loya

Biasa tak amalkan minum teh dan rendam daun pudina? atau teh direndam dengan hirisan halia?Sedapkan? Lagi satu bila sebut daun pudina confirm readers mama terbayang bayang ubat gigi kan? ;p Tetapi kali ni, mama nak kongsikan kebaikan Peppermint Ginger Plus yang sangat glamer dibeli oleh ibu-ibu hamil sebab membantu masalah morning sickness mereka. Tapi jangan […]

Artikel Terkini Esp Kehamilan Set Hamil

8 Tips Pemakanan Sepanjang Kehamilan Supaya Mama dan Bayi Sentiasa Sihat

“mama kena makan banyak, sebab makan untuk dua orang” biasa guna dan dengar tak dialog kat atas? itu antara alasan yang digunakan mama bila makan ikut selera tanpa mengambil kira keperluan zat bayi dalam kandungan. Mama kena sentiasa bersedia untuk membuat perubahan di dalam menu yang diambil supaya keperluan zat harian mencukupi untuk mama dan […]

Artikel Terkini Cerita Mama Esp Meal Shakes Penyusuan Performance Drink Set Ibu Menyusu

Rahsia Penyusuan di Bulan Ramadhan sudah terbongkar!

Assalamualaikum , Salam 7 Ramadhan untuk semua..   Cepatnya masa berlalu, dah masuk hari ke tuju dalam bulan tarbiyyah nafsiyyah ini, bagaimana puasa semua? Semoga semua yang membaca entry hari ni dapat merebut peluang yang Allah tawarkan sepanjang Ramadhan Kareem ini. Ibu2 yang menyusu, macamana kondisi kalian? Mama 4 hari ni mengalami masalah “susu drops” […]

Kehamilan Ostematrix

Cara Mengatasi Kejang Kaki Ketika Mengandung Agar Ibu Dapat Tidur Lena

Terbangun tengah malam akibat diserang kekejangan kaki memang menyakitkan. Walau kesakitan yang dialami hanya seketika namun kekerapan diserang setiap kali bangun tidur akan memberi kerisauan dan trauma kepada ibu mengandung. Mana tidaknya bimbang perkara itu akan memberi kesan kepada anak dalam kandungan. Kejang betis adalah masalah biasa semasa hamil. Ia selalunya berlaku dalam trimester kedua […]

Esp Kehamilan Set Hamil Testimoni

3 Tips Jadikan Hamil dan Berpantang Suatu Momen Indah Anda Sebagai Ibu

Mama mahu kongsi pengalaman dan momen indah ┬ásemasa hamil dan berpantangkan baby Amierah ┬ásepanjang tahun lepas(2014), kalau pembaca perasan..(eh… macam ada pembaca setia jerr) , mama menghadapi masalah HB rendah di awal kehamilan dan mama pun menghadapi masalah alahan yang teruk.   Tips 1 : Naikkan Bacaan HB Masa mula-mula booking di klinik Ibu dan […]

Back To Top