Esok Hari Sabtu, jangan lupa, esok sekolah berganti

Esok Hari Sabtu, jangan lupa, esok sekolah berganti

esok 5/9 sekolah tau…

sekolah?

adik cuti lah esok mama

bila nak balik rumah ayahsu? soalan glamer Naufal

mama, kakak ada fardu ain esok, tapi takde sekolah pagi…

ustaz oyat fardu ain esok.. — bilang kakak sama mama..

 

haa.. kan dah miss understood dah kakak kat situ, so mama explain balik kat kakak, esok sekolah pagi dan fardu ain juga..

tapi biasalah, anak-anak ni dia jarang nak dengarĀ apa yang mama dia bagitau, dia tetap bagitau yg ustaz fardu Ain sampaikan.

Maybe, masa announcement pagi tentang sekolah berganti, dia tak bagi tumpuan…

apa pun nak bagitau, esok tetap sekolah..

so sekolah ya esok… switch mind tu.. jangan lupa esok sekolah.

so tinggal sehari je lagi, iaitu 15/10 nanti , kalau mama tak silap lah untuk sekolah berganti…

 

oklah… saje nak release

 

so, nak bagi bersemangat, vitamin mesti kena ambil. sebelum tidur, minum vivix dulu 1 sudu teh.. dan ostematrix untuk kalsium dan flush out dengan lancar gitu..

photo_2015-09-04_23-18-42

 

dan pagi-pagi lagi esok, kita spray dengan 7 Aura untuk bangkitkan semangat dan be a positif person…

 

 

 

photo_2015-09-04_23-19-42

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top