+60139561249
mesarahmar@gmail.com

kenapa Blur Dan Tiada Idea

Assalamualaikum

 

Apa khabar semua? lamanya tak update blog. last update 10 Mac, masa tu KakSarah join cabaran blog dengan geng iReach Kelantan.

Kenapa tak update?

sebab blur.

log in wp. nak menulis tapi, blank, blur, penyakit M pun ada sekali.

blur + takde idea.

Tapi hari ini kuatkan hati juga untuk tulis entry ini.

Blur mungkin kerana tiada idea

Tiada idea kerana kurang membaca dan kurang alert dengan isu semasa.

Blur, sebab bersimpang siur nak tulis tentang apa.

So , sekarang ni sedang mencari inspirasi dan menyusun balik content blog.

Jangan terkejut tau kalau ada banyak perubahan pada content.

 

KakSarah

Nak buat comeback

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.