Niat Dalam Berbisnes Shaklee

Kenapa masih terus buat bisnes suplemen ni? Macam-macam cerita pasal Shakeleeee niii..

Ramai je yang tanya,
apa yang boleh dikatakan, bisnes ini lain dari yang lain.

Niat utamanya mahu sebarkan kebaikan yang ada pada suplemen ini. Ia bukan suplemen main taram begitu aje.
Ia ada kajian saintifik
ada saintis
ada landmark study
dan beberapa produk vitamin diamalkan oleh anggota NASA
juga diamalkan oleh atlet
Usianya bukan setahun dua. usianya dah terlebih matang. Ramai generasi yang terdahulu mendapat kebaikan daripada vitamin ini.

Motonya Selamat. Terbukti. Berkesan.

Ia bukan hanya disebabkan mahu untung semata-mata.
Tapi matlamat dan niat paling utama, mahu lebih ramai lagi yang mendapat manfaat dengan mengamalkan vitamin ini dengan konsultasi yang betul.

Kalau tidak, masakan pengamal setia ulang beli kalau tidak mendapat manfaatnya kan?

Satu tips mudah yang KakSarah nak kongsikan, amalkan secara konsisten selama 3 bulan, baru anda dapat melihat keberkesanannya.

Ia bukan ubat tetapi ia adalah vitamin yang membantu menampung kekurangan keperluan nutrisi dari pengambilan pemakanan yang tidak seimbang dan gaya hidup kita.

Jadi, kenapa ramai Doktor Pakar Seperti Dr Zubaidi, Dr Hamid Arsat menggalakkan pengambilan suplemen?

Ia sebab lifestyle kita sekarang, tidak sama dengan zaman tok nenek kita dulu yang fresh, segar dan semulajadi tanpa bahan kimia berbahaya.

Live well, Be well.
Kita adalah apa yang kita amalkan.

Berminat nak cuba Vitamin C yang bagus untuk kesihatan dan meningkatkan sistem imun?
tanya KakSarah.

Niat KakSarah mahu lebih ramai lagi tampil sihat dan cergas supaya kita lebih #nikmatmelakukanibadah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.