Pengedar Tasneem Naturel Kelantan

Assalamualaikum, saya nak umumkan sesuatu ni. kalau yang biasa berkunjung di rumah saya ni, mesti tahu bisnes saya kan? Alhamdulillah,

Alternatif Air Purifier Terbaik

Assalamualaikum. Perkongsian hari ini, setelah lama menyepikan diri. Berada dalam group coaching bersama dengan Coach Fahmy sangat menguntungkan. Baru-baru ini

Nikmati Kehidupan Lebih Kaya, Lebih Bahagia Dan Lebih Berjaya

“Kami tidak meminta rezeki daripadamu, bahkan Kami lah memberimu rezeki” (Surah Toha Ayat 132) Dah macam-macam jenis bisnes dan pekerjaan

Bangkit kembali setelah berehat.

Bangkit kembali setelah berehat. Jangan kau anggap kegagalan itu gagal selamanya Tapi kegagalan itu sedang mengajar engkau erti sebuah kejayaan

Dunia Oh Dunia

dunia ini sudah penat penat dengan karenah manusia yang tidak mempedulikan hukum alam yang tidak mahu hidup secara fitrah yang

Kelas Blog Asas Di Telegram

Assalamualaikum dan hai.   Alhamdulillah, hari Rabu 18.04.2018, jam 9.30 malam, saya berjaya menganjurkan kelas Asas Blog kepada mereka yang

kenapa Blur Dan Tiada Idea

Assalamualaikum   Apa khabar semua? lamanya tak update blog. last update 10 Mac, masa tu KakSarah join cabaran blog dengan

Testimoni Youth: Kulit Kusam Kembali Berseri

Testimoni Youth ============= Cuba perhatikan , gambar sebelum dan selepas 30 hari pemakaian Youth. Ada perbezaan kan?   Daripada kulit

Tips Pemilihan Skincare Terbaik

Keliru nak cuba amalkan skincare yang terbaik dan bagus untuk diri? Maklumlah pelbagai pilihan skincare yang terdapat di pasaran. Keliru

Youth Skincare Terbaru Pilihan Ramai Sempena Promosi Mac

Assalamualaikum Yuhuuuu… Pembaca blog kakSarah dah tau ke Promo Shaklee bulan ni? Belum? Alahai… Meh nak cerita 😘 Confirm sahabat