Kepentingan Vitamin Kepada Ibu Mengandung

Ibu mengandung digalakkan untuk mengambil prenatal vitamin kerana :- dapat mengurangkan risiko kecacatan ketika hamil- mengurangkan kelahiran pramatang & kekurangan

Jamuan Akhir Tahun 5C yang ????

Assalamualaikum     hari ni sekolah ganti yang menggantikan cuti hari Isnin baru ni… khusus ore kelate deh…  cuti sebab

Salam Aidil Adha

Assalamulaikum dan selamat sejahterarasanya baru aje lepas sambut aidil fitri kan???betapa cepatnya masa berlalu..Insya Allah … blog diari mamahusna akan

Situasi yang perlu di hadapi

situasi tengahari tadi…2 anak cikgu bergaduh dan ada sedikit kekasaran… berebut naskhah Al-Quran sorang (Si A )claim dia dah cop (book)

RESEPI ESP YANG MARVELOUS!!!

ASSALAMUALAIKUM….   kaifa haalukum??? maksudnya apa khabar anda hari ini??? KV (Kedaivitaminku) doakan semuanya dalam keadaan sihat sejahtera   hari

Perlukah air putih kepada bayi di bawah 6 bulan??

  Di dalam ilmu penyusuan susu khususnya kepada ibu-ibu muda, masih lagi ramai ibu-ibu yang keliru tentang pemberian air kosong/air

Soalan glamer tentang set kurus …berapa lama ambil masa utk kurus???

Saya sering ditanya berkenaan dengan kesan pengambilan set kurus bajet shaklee. Soalan yang kerap ditanya ialah : “Berapa lama /minggu

Kakak dan hasil kerjanya

assalamualaikum    sudah lama tidak menulis tentang perkembangan kakak …    bila penyakit ‘M” melanda, inilah natijahnya…   bersawang blog

sesuatu yang menggembirakan

assalamualaikum ehem………….. macam best aje baca tajuk tu kan? tambah2 macam suprise aje.. agaknya apa ya? tunggu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oh ya ,

Pssss… Ada page yang best ni, sesuai untuk bakal ibu dan.. ibu-ibu ;)

Assalamualaikum semua………………………. Opss tajuk berbeza daripada biasa……..  hari ni tak nak promosi tentang OSTEMATRIX TAPI…………………. nak cerita pasal page yang menjadi