Tips Ibu dan Anak

Dunia Oh Dunia

dunia ini sudah penat penat dengan karenah manusia yang tidak mempedulikan hukum alam yang tidak mahu hidup secara fitrah yang tidak bertanggungjawab kalau ia mampu bersuara pasti keluhan kekesalan manusia diberi tanggungjawab memakmurkan dunia ini tapi sebaliknya yang dilakukan wahai insan mari kembali pada fitrah makmurkan dunia ini ikuti panduan yang diberikan

Shaklee

Testimoni Youth: Kulit Kusam Kembali Berseri

Testimoni Youth ============= Cuba perhatikan , gambar sebelum dan selepas 30 hari pemakaian Youth. Ada perbezaan kan?   Daripada kulit kusam nampak lebih berseri seri. Lebih sihat dan lebih bermaya. Malah kedutan halus dibahagian dahi pun nampak makin berkurangan. No wonder lah kan, dalam masa 5 hari dibuka jualannya, habissss macam pisang goreng panas!! Tapi, […]

Shaklee

Tips Pemilihan Skincare Terbaik

Keliru nak cuba amalkan skincare yang terbaik dan bagus untuk diri? Maklumlah pelbagai pilihan skincare yang terdapat di pasaran. Keliru jadinya kan? Sebenarnya pemakaian skincare sangat perlu untuk kita bagi memastikan wajah kita sihat dan mendapat vitamin yang sepatutnya. Walaupun kulit muka kita takde masalah jerawat, jeragat atau kulit kusam. Tapi kita mesti menitik beratkan […]

Tips Ibu dan Anak

Youth Skincare Terbaru Pilihan Ramai Sempena Promosi Mac

Assalamualaikum Yuhuuuu… Pembaca blog kakSarah dah tau ke Promo Shaklee bulan ni? Belum? Alahai… Meh nak cerita 😘 Confirm sahabat yang sedang mencari skincare yang terbaik teruja dengan prmo bulan ni kan? Meremajakan kulit wajah dengan Youth. Ala… Tak perlu risau nak sapu atau tepek kat muka sebab dengan beberapa kelebihan di bawah , konfirm […]

Tips Ibu dan Anak

Wanita Dan Kecantikan Bagai Irama Dan Lagu

Wanita dan kecantikan tidak dapat dipisahkan. Hinggakan ada yang sanggup buat apa sahaja untuk kelihatan cantik. Kenapa memilih cantik tetapi memudaratkan diri? Dengan bahan kimia yang ditepek ke muka tanpa disedari boleh membawa kesan yang lebih buruk? Cantik sementara tapi kalau dalaman tidak dijaga, terutamanya kesihatan dalaman, belum tentu mampu menyelesaikan masalah yang dihadapi. Sebab […]

Tips Ibu dan Anak

Omega Guard Bantu Kuatkan Ingatan

Perkongsian daripada pengguna Omega Guard yang membantu beliau sepanjang pengajian. Antara Fungsi Omega Guard ialah meningkatkan fungsi memori dan pembelajaran, Oleh sebab itu, Omega Guard sangat digalakkan diberikan kepada anak-anak. Omega Guard membantu untuk mengekalkan kesihatan otak. Kandungan DHA yang terdapat di dalam Omega Guard membantu meningkatkan komunikasi antara sel. 1 tablet omega Guard membekalkan […]

Back To Top