+60139561249
mesarahmar@gmail.com

Dunia Oh Dunia

dunia ini sudah penat penat dengan karenah manusia yang tidak mempedulikan hukum alam yang tidak mahu hidup secara fitrah yang

Kelas Blog Asas Di Telegram

Assalamualaikum dan hai.   Alhamdulillah, hari Rabu 18.04.2018, jam 9.30 malam, saya berjaya menganjurkan kelas Asas Blog kepada mereka yang

kenapa Blur Dan Tiada Idea

Assalamualaikum   Apa khabar semua? lamanya tak update blog. last update 10 Mac, masa tu KakSarah join cabaran blog dengan

Testimoni Youth: Kulit Kusam Kembali Berseri

Testimoni Youth ============= Cuba perhatikan , gambar sebelum dan selepas 30 hari pemakaian Youth. Ada perbezaan kan?   Daripada kulit

Tips Pemilihan Skincare Terbaik

Keliru nak cuba amalkan skincare yang terbaik dan bagus untuk diri? Maklumlah pelbagai pilihan skincare yang terdapat di pasaran. Keliru

Youth Skincare Terbaru Pilihan Ramai Sempena Promosi Mac

Assalamualaikum Yuhuuuu… Pembaca blog kakSarah dah tau ke Promo Shaklee bulan ni? Belum? Alahai… Meh nak cerita 😘 Confirm sahabat

Set Vitamin Pilihan Terbaru

Ambil vitamin ikut keperluan . Dulu ambil set penyusuan, so bila dah stop menyusukan si kecil, sekarang ni fokus amalkan

Wanita Dan Kecantikan Bagai Irama Dan Lagu

Wanita dan kecantikan tidak dapat dipisahkan. Hinggakan ada yang sanggup buat apa sahaja untuk kelihatan cantik. Kenapa memilih cantik tetapi

Omega Guard Bantu Kuatkan Ingatan

Perkongsian daripada pengguna Omega Guard yang membantu beliau sepanjang pengajian. Antara Fungsi Omega Guard ialah meningkatkan fungsi memori dan pembelajaran,

5 Tanda Penuaan Kulit Yang Perlu Diketahui

  Jeragat antara tanda tanda penuaan kulit. Cuba tilik muka di cermin , ada tak jeragat? Jika usia di awal