Peluang Menang Stroller Baby Sempena Peraduan Kaki Gores

Peluang Menang Stroller Baby Sempena Peraduan Kaki Gores

Tahun lepas Tasneem Naturel dan buat Lucky Draw , ramai yang menyesal sebab tak dapat join. Melelh air liur tengok yang menang dapat hadiah-hadiah yang best. Serius, memang rezeki para pemenang kan?

Tapi jangan risau, #peraduankakigores 2019 kini kembali lagi, semua mommy dan daddy layak menyertainya.

Pelbagai hadiah menarik untuk dimenangi . 10 hadiah menarik tersebut sudah tentu menjadi idaman para mommy.
Jom tengok senarai hadiah yang boleh dimenangi
Hadiah utama iaitu Stroller Baby Throne yang boleh digalas macam handbag jika dalam travel.

image from google

Auntumnz Baby Food Processor, Ergobaby Carrier, Car Seat, Breast Pump, Nursing Bag dan playmat.. bestkan mommy? rugi siapa tak ambil peluang ni.

hadiah yang bakal di menangi

Tapi, nak menang ni wajiblah ada syaratnya. Tapi syarat tu senang sangat tau.

Syarat-syarat Peraduan Kaki Gores Februari :

  1. Beli mana-mana produk Tasneem Naturel
  2. Gores pelekat hologram untuk mendapatkan kod unik
  3. 3. Scan QR CODE menggunakan Apps QR SCANNER  atau Apps Facebook . (Sila search QR Code)
  4. Masukkan maklumat diri beserta code unik yang telah digores
  5. Hantar penyertaan anda.
  6. Siap. Mudah bukan?

So, apa tunggu lagi? Jom sertai Peraduan Kaki Gores dan Menang anjuran Tasneem Naturel.

Manatau rezeki mommy untuk dapatkan hadiah idaman.

Untuk pembelian produk Tasneem Naturel, mommy boleh kunjungi webstore mommySarah. Klik ikon di bawah untuk pembelian.



Atau boleh klik ikon whatsapp untuk terus berhubung melalui whatsapp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top