Perkenalkan Set Ibu Hamil Menjadi Pilihan Ramai

Perkenalkan Set Ibu Hamil Menjadi Pilihan Ramai

Hamil merupakan satu momen yang indah bagi setiap wanita yang bergelar ibu. Saat anda diberitakan tentang kehamilan,  ibu akan memastikan kesihatan diri berada dalam keadaan yang baik dan sejahtera. begitu juga dengan bayi yang  dikandung.

tapi menjadi kebiasaan bagi ibu mengandung mengalami alahan, dek kerana alahan yang kuat, akan menyebabkan tubuh ibu menjadi lemah.. justeru ibu memerlukan suplemen yang bersesuaian untuk di ambil sepanjang kehamilan.
Dapatkan Set J1 untuk kehamilan trimester 1 yang sebagaimana di bawah :

 

pic
Set Kehamilan Trimester 1

Set J1 mengandungi :
1. Vitalea – yang mengandungi 28 vitamin yang terbaik dengan zat besi. Jika ibu mengambil vitamin ini, maka tidak perlu lagi kepada obimin. Ia membantu dalam pembentukan sel-sel darah merah.

2.B-Complex – Vitamin yang lengkap dengan 8 kumpulan vitamin B termasuk asid folik. Ia diperlukan oleh tubuh untuk membekalkan tenaga, menstabilkan emosi, dan menjadikan otak lebih fokus.  Berfungsi untuk menukarkan makanan kepada glukos dan membantu menjadikan kulit ibu lebih berseri.

3. Vita C Sustained Released – membantu meningkatkan imunisasi badan, meningkatkan kadar penyerapan iron dalam tubuh jika di ambil bersama Vitalea.

4. Ostematrix – pengambilan kalsium yang mencukupi penting untuk ibu dan bayi yang dikandung. Dapat membina tulang dan gigi yang sihat dan kuat. Ia juga dapat membantu mengelakkan kekejangan otot yang biasa di alami oleh ibu-ibu hamil. Selain itu, ia juga membantu dalam pelawasan serta dalam penyusuan susu ibu .

Set Vitamin untuk kehamilan Trimester Kedua & Ketiga

omegaguard
Omegaguard untuk trimester 2 & 3
Set ini adalah Set Asas J1 dan pertambahan Omega Guard .
Omegaguard merupakan asid lemak 3 yang ditemui di dalam ikan laut dalam, mengandungi DHA dan EPA dipercayai mampu mengurangkan keradangan, menggalakkan fungsi otak bayi .

 

Shaklee Independent Distributor :

Maesarah Ab Rahim – SID 869605

sms/whatsapp/telegram : 0139561249

email : mamahusnashoppe@gmail.com

web: www.mamahusna.com

One thought on “Perkenalkan Set Ibu Hamil Menjadi Pilihan Ramai

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top