Tag: celoteh mama

Keibubapaan

Tips Supaya Mak Tak Marah Anak yang simple

Assalamualaikum   Siapa yang suka marah anak kan? tapi kadang-kadang sebagai manusia yang tidak lari dari melakukan kesalahan, kita sering memarahi anak kita walaupun kesalahan yang mereka lakukan tu takde lah berat sangat pun. Tapi tu lah kan, mudah sangat tergoda dengan hasutan syaitan. hish! tak kata kat orang lain, mama sendiri pun macam tu […]

Artikel Terkini Cerita Mama

Selamat Meyambut Bulan Rejab dari Mamahusna.com

    Assalamualaikum , esok kita akan menyambut kedatangan bulan Rejab, bermakna , Bulan Ramadhan tinggal lebih kurang 60 hari lagi untuk menemui kita. Selamat Menyambut Bulan Rejab untuk semua muslimin dan muslimat. marilah sama-sama kita mengambil peluang sepanjang bulan ini untuk melatih diri berpuasa sebagaimana yang dianjurkan oleh Junjungan Rasul SAW .   Saya […]

Cerita Resepi Meal Shakes

Resepi Mealshake Smoothie yang lemak berkrim dan sedap

Assalamualaikum…. Apa khabar semua pengunjung mamahusna.com? semoga hari anda sentiasa ceria dan bersemangat dalam melakukan setiap pekerjaan. Sebelum saya kongsikan resepi hari ini, apa kata jawab survey mudah di bawah, jika jawapannya YA, anda perlu lakukan sesuatu untuk anak-anak tersayang.   Adakah anak-anak sering demam? >sentiasa penat ? >tidak aktif? >berat badan tidak naik dan […]

Back To Top