Tag: kurus lepas bersalin

Artikel Terkini Cerita Mama Promosi Bulanan

Rugi Tak Rebut Peluang Promosi Oktober Yang Sangat Awesome

Assalamualaikum. Oktober bulan yang sangat awesome bagi saya. Yelah, bulan kelahiran kan putri sulung dan mamanya 🙂 Bahkan lagi awesome , bila promosi bulan ini berbeza daripada bulan-bulan lepas. Ya, pasti nak tahu kan? Memang best lah untuk siapa yang grab peluang ini. PROMOSI 1  Omegaguard untuk seisi keluarga. Ya, boleh 🎁hadiahkan buat : Suami […]

Cerita Mama

Vitamin Paling Popular dalam list Vitamin Mamahusnadotcom

  Assalamualaikum,   Ada yang bertanya saya, antara vitamin yang saya consume, mana paling menjadi feveret? termenung saya nak jawab, sebab semua vitamin yang saya ambil adalah feveret saya. serba salah jadinya. Tapi dia nak tahu 1 je, so saya terpaksa pilih antaranya, Oh, hati saya berbelah bagi! So, Energizing Soy Protein menjadi pilihan Sebab? […]

Penurunan Berat Badan Set Kurus Tips Dan Petua

Soalan glamer tentang set kurus …berapa lama ambil masa utk kurus???

Saya sering ditanya berkenaan dengan kesan pengambilan set kurus bajet shaklee. Soalan yang kerap ditanya ialah : “Berapa lama /minggu boleh nampak kesannya?” Baiklah tuan/puan.. Sebelum ni saya dah kongsikan tips penurunan berat badan Setiap individu berbeza dan tidak sama. Pertama nya kita kena kenal pasti kadar metabolisme tubuh kita Sebab metabolisme yang tinggi akan […]

Back To Top