Tag: Shaklee Effect

Cerita Mama

Kenapa Vivix Antara Suplemen Yang Sangat Best.

Vivix antara suplemen paling best yang saya amalkan. Saya mula ambil VIvix tika pantangkan Amierah. Hari yang ke20 saya minum Vivix 1 sudu kecil sebelum tidur, Hari pertama ambil Vivix , Masya Allah,boleh rasa macamana vivix menjalankan kerjanya. Cepat pulihkan kesihatan dalaman, baiki masalah dalaman yang mana rosak. Saya sebelum ni, memang ada masalah sakit […]

Artikel Terkini Cerita Mama

Kenapa Saya Masih Lagi Setia Amalkan Pemakanan Suplemen Shaklee

Dulu KETAM,UDANG,KAMBING,AYAM KAMPUNG, SOTONG, DAN UDANG ADALAH MUSUH SAYA  tapi sekarang TIDAK LAGI  Masalah seduan/resdung yang saya hidapi sedari kecil tak boleh makan ketam/sotong/udang/ayam kampung/kambing. Tersilap makan sikit pasti gatal dalam telinga, hidung  bengkak, gatal-gatal badan. Pernah pada tahun 2004, tika tu jadi cikgu ganti selama 4 bulan (baru habis ngaji, takde keje nak buat) di […]

Cerita Mama

Suplemen Antioksidan Pilihan Saya

Ni vitamin Anti oksidan kegemaran. Setiap hari 1 tablet untuk sebagai perisai tubuh untuk melawan radikal bebas yang meresap dalam tubuh. Kenapa Vitamin C  🍊Vitamin C membantu menjadikan wajah sekata, cerah dan menganjalkan. Dengan fungsi utama antioksidan, menjadikan wajah yang kusam kembali berseri. 🍊pengambilan vitamin c secara konsisten membantu membentuk kolagen dalam tubuh. Tak perlu […]

Artikel Terkini Cerita Mama

Vitamin Wajib Ada Yang Menjadi First Aid Dalam Setiap Rumah

Hari ni k.sarah nak stori mori vitamin yang k.sarah kategorikan sebagai item 1st aids. Wajib ada dalam simpanan di rumah jika berlaku apa apa kecemasan. Tengok dalam picture tu, nampak banyakkan, tapi percayalah setiap ia ada fungsi tersendiri. Meh nak cerita. 1. Vitamin C . Yang ni wajib ambil bila ada tanda tanda nak selsema. Bila […]

Artikel Terkini Cerita Mama Esp Kesihatan

Kenapa Protein Perlu Diambil Ketika Sarapan.

Assalamualaikum. “Kata Pakar nutrisi daripada GNC Malaysia, Kesvini Devi Ramesh “sejak 10 tahun yang lalu, index menunjukan tabiat makan masyarakat Malaysia tidak sihat. (Sumber Bernama)” risaukan? Meh kita sama-sama pastikan kita bukan dalam golongan tersebut. jom ikut tips mudah ini. #Pengambilan protein semasa breakfast adalah faktor terpenting yang mampu menyekat selera makan kita bertambah. Sumber […]

Cerita Mama

Kisah Dia, Shaklee dan Aku

Assalamualaikum, Salam Jumaah yang saadah. Saya ada anak downline, nama manjanya ijan, yang sangat istiqamah mengamalkan Herbalax dan Lecithin. Empunya diri memang bagus, sebab komitmen 2 produk di atas. dah nak masuk 2 tahun dia amalkan lecithin dan herbalax,. memang #shakleeeffect dia, berat badannya turun tanpa dia sedar. Bayangkan…. dia mesej saya, bagitau terkejut sebab […]

Cerita Mama

Produk Shaklee Yang Menjadi Pilihan Customer Mamahusnadotcom

Assalamualaikum. Pagi ni kaksarah nak kongsikan cerita yang biasa-biasa aje iaitu Killer Product oleh pelanggan  k.sarah. Tadaaa…. Antara killer product yang biasanya menjadi pilihan customer k.sarah ialah ……………………………………………………………. . . . .   Vitamin C dan GLA COMPLEX Mesti nak tau sebab apa “diorang” berdua ni jadi rebutan kan? <3 anjalkan kulit <3 kecutkan jerawat <3 […]

Cerita Mama

Langkawi Antara Destinasi Percutian Pilihan Kami Sekeluarga

Bismillahirrahmanirrahim Setiap orang mempunyai impian kan? Impian untuk pergi melancong ke tempat tempat yang menarik dan masyhur. K.sarah juga teringin nak pergi bercuti ke tempat menarik. Dalam vision board k.sarah, dah plan nak pergi bercuti ke Pulau Langkawi. Ya bagi orang lain biasa aje Langkawi. Dengan adanya anak-anak kecil ni, kita pusing-pusing Malaysia dulu, tapi […]

Cerita Mama

Tempat Feveret untuk COD Order Customer.

Assalamualaikum tinggal beberapa hari sahaja lagi Ramadhan akan meninggalkan kita. Sayu di hati, berpisah dan belum tentu Ramadhan akan datang dapat bersua kembali. Nak tahu kat mana saya biasa Cod tiap kali ada order Shaklee dan produk mamahusnashoppe? Itu dia KFC Guchil tempat feveret saya, mudah dan memang confirm semua orang tahu, lagi pula laluan […]

Cerita Mama

Hadiah paling bermakna buat anak-anak tanda sayang seorang mama

Amacam tajuk entri hari ni? ada unsur gempak tak? K.sarah nak cerita hadiah yang bermakna buat anak-anak. (walaupun mamanya garang) tapi bab hadiah untuk anak-anak tak pernah gagal 😛 K.sarah nak stori tentang Suplemen yang mesti ada dan menjadi pemakanan harian anak-anak. Anak anak syurga saya Kegemaran mereka sudah pasti Meal Shake Ceritanya begini, Throwback […]

Back To Top