+60139561249
mesarahmar@gmail.com

Tag: tips hamil

Jom jadi seperti kakak cantik ni

Assalamualaikum, dah lama takde perkongsian testimoni yang best best kan? so hari ni meh Saya kongsikan testimoni terbaik punya, sape

5 Tips Atasi Morning Sickness Sepanjang Kehamilan Supaya Ibu Hamil Sentiasa Sihat dan Ceria

    Kehamilan dan morning sickness memang tidak dapat dipisahkan. Ada segelintir ibu bertuah kerana tidak mengalami morning sickness yang¬†

Peppermint Ginger Plus suplemen yang membantu mengatasi masalah gastrik dan loya

Biasa tak amalkan minum teh dan rendam daun pudina? atau teh direndam dengan hirisan halia?Sedapkan? Lagi satu bila sebut daun

6 Tips menghadapi rasa sakit kontraksi

Assalamualaikum dan salam ukhuwwah. Sudah sarat dan menunggu masa untuk bersalin? mesti berdebar-debarkan? yelah, setiap kelahiran tu berbeza-beza pengalamannya. So

8 Tips Minum Air Gula Untuk Ibu Mengandung

Ujian air gula atau MGGT(Modified glucose tolerance test) memang sudah menjadi kewajipan ¬†kepada ibu mengandung   Relevennya test ini adalah

Cara Mengatasi Kejang Kaki Ketika Mengandung Agar Ibu Dapat Tidur Lena

Terbangun tengah malam akibat diserang kekejangan kaki memang menyakitkan. Walau kesakitan yang dialami hanya seketika namun kekerapan diserang setiap kali