Tag: tsunamishaklee

Cerita Mama

Kenapa Vivix Antara Suplemen Yang Sangat Best.

Vivix antara suplemen paling best yang saya amalkan. Saya mula ambil VIvix tika pantangkan Amierah. Hari yang ke20 saya minum Vivix 1 sudu kecil sebelum tidur, Hari pertama ambil Vivix , Masya Allah,boleh rasa macamana vivix menjalankan kerjanya. Cepat pulihkan kesihatan dalaman, baiki masalah dalaman yang mana rosak. Saya sebelum ni, memang ada masalah sakit […]

BISNES & MOTIVASI Cerita Mama

Be Nice To Me, October

September dah say bye bye, Oktober munculkan diri. Bulan ni, bulan yang Awesome. Bulan untuk lebih cemerlang. Target yang lebih lagi dan coach ahli team yang sangat bersemangat. Ahli baru yang serius mahu berjaya dalam membina team bisnes mereka. Target bulan ni juga, ahli baru yang daftar akan dapat Pakej Bina Blog belajar sampai pandai. […]

Cerita Resepi

Resepi Neopolitan Cheesekut Mealshake.

Resepi Neopolitan Cheesekut Mealshake. Dah muak makan cheesekut biasa, jom buat Neopolitan Cheesekut . Lebih sihat untuk anak anak kerana mengandungi Meal Shake yang kaya dengan 24 nutrisi penting. Mari kita tengok bahan-bahannya : Tatura Cheese yang berharga RM 8.90 , kalau nak guna phila guna je ya, takde masalah. Biskut cap ping pong yang […]

Artikel Terkini Cerita Mama

Smartphone Gajet Terpenting Untuk Online Seller

Bila berbisnes online, Telefon adalah gadget paling penting kan? Kalau tertinggal phone mesti tak senang duduk. Sebab banyak kerja akan terbengkalai. Malah, to do list, appointment penting semua tersimpan di dalam phone. ¬†image source : goole Sape setuju dengan k.sarah? Cerr bagi like sikit. ūüôā Nak jawab mesej customer,update blog, website, balas email, nak simpan […]

Artikel Terkini Cerita Mama

Kenapa Saya Masih Lagi Setia Amalkan Pemakanan Suplemen Shaklee

Dulu KETAM,UDANG,KAMBING,AYAM KAMPUNG, SOTONG, DAN UDANG ADALAH MUSUH SAYA¬† tapi sekarang¬†TIDAK LAGI¬† Masalah seduan/resdung yang saya hidapi sedari kecil tak boleh makan ketam/sotong/udang/ayam kampung/kambing. Tersilap makan sikit pasti gatal dalam telinga, hidung¬† bengkak, gatal-gatal badan. Pernah pada tahun 2004, tika tu jadi cikgu ganti selama 4 bulan (baru habis ngaji, takde keje nak buat) di […]

Cerita Mama

Suplemen Antioksidan Pilihan Saya

Ni vitamin Anti oksidan kegemaran. Setiap hari 1 tablet untuk sebagai perisai tubuh untuk melawan radikal bebas yang meresap dalam tubuh. Kenapa Vitamin C ¬†🍊Vitamin C membantu menjadikan wajah sekata, cerah dan menganjalkan. Dengan fungsi utama antioksidan, menjadikan wajah yang kusam kembali berseri. 🍊pengambilan vitamin c secara konsisten membantu membentuk kolagen dalam tubuh. Tak perlu […]

Cerita Mama

Ambil Set Bajet Kurus Selera Makan Bertambah Komplen Pelanggan

Bercerita mengenai customer, macam-macam ragam yang kita jumpa. Sebagai seller, dan Distributor yang bertauliah, mestilah sabar dengan karenah mereka. Ada sorang customer saya ni (namanya biarlah RAHSIA ) bermula dengan membeli Set Kurus Bajet. Katanya bila mula makan, selera dia makin bertambah. Macamana nak diet? Saya apa lagi, buka fail penyiasatan lah, sebab sebelum makan […]

Cerita Mama

Insyirah Cinta Pertama Mama Di Universiti Kehidupan Sebagai Ibu

Cinta Pertama Dia hadir tahun 2007, permata hati, penyejuk jiwa Mama dan Baba, Dengan kelahirannya ada banyak perkara baru yang Mama pelajari. Belajar menjadi Ibu sehingga kini masih terus belajar.kerana dia universiti pertama untuk mama kenali alam anak anak. Bereksperimen dan terus belajar . Disember 2007, 2 bulan selepas itu, mama mula belajar ber blog. […]

Cerita Mama

Stok Shaklee Yang Wajib Ada Di Rumah

Antara stok yang ada kat rumah. Menanti tuan empunya datang merisik untuk tambah nilai kesihatan mereka. ~~Mostly kebanyakan produk Shaklee k.sarah dah consume, so bila ada customer yang nak cuba, sedikit sebanyak kita dah tahu kebaikan vitamin tersebut, apa tindakbalas yang akan dirasai, apa rasa vitamin ni. ~~Alhamdulillah, makan vitamin ni kena sabar, kalau tak […]

Back To Top