Tag: turunkan berat badan

Artikel Terkini Cerita Mama

Bestnya Bila Berat Badan Hilang 8kg

Mahu turunkan berat badan? Omegaguard antara vitamin yang membantu bagi mereka yang mahu turunkan berat badan. Di samping pengamalan tips penurunan berat badan yang lain. Belanja Testimoni 1 :  Saya jatuh cinta dengan Omega Guard. Niat nak cuba Omega Guard untuk kesihatan tapi tak sangka Omega Guard bantu turunkan berat badan saya sebanyak 8kg dalam […]

Artikel Terkini Cerita Mama Promosi Bulanan

Rugi Tak Rebut Peluang Promosi Oktober Yang Sangat Awesome

Assalamualaikum. Oktober bulan yang sangat awesome bagi saya. Yelah, bulan kelahiran kan putri sulung dan mamanya 🙂 Bahkan lagi awesome , bila promosi bulan ini berbeza daripada bulan-bulan lepas. Ya, pasti nak tahu kan? Memang best lah untuk siapa yang grab peluang ini. PROMOSI 1  Omegaguard untuk seisi keluarga. Ya, boleh 🎁hadiahkan buat : Suami […]

Artikel Terkini Kehamilan Kesihatan Peppermint Ginger Set Hamil

Peppermint Ginger Plus suplemen yang membantu mengatasi masalah gastrik dan loya

Biasa tak amalkan minum teh dan rendam daun pudina? atau teh direndam dengan hirisan halia?Sedapkan? Lagi satu bila sebut daun pudina confirm readers mama terbayang bayang ubat gigi kan? ;p Tetapi kali ni, mama nak kongsikan kebaikan Peppermint Ginger Plus yang sangat glamer dibeli oleh ibu-ibu hamil sebab membantu masalah morning sickness mereka. Tapi jangan […]

Tips Berpantang

5 Tips Elak Perut Buncit Selepas Bersalin Supaya Suami Makin Sayang

Assalamualaikum… Risau kan lepas bersalin perut buncit kembali lagi.. kalau ada baby oklah .. tapi perut buncit sebab lemak.. oh tidak!!!! teringat semasa mama pregnant kan Amierah tahun lepas, memang tekad nak turunkan berat badan  dan tekad tak nak perut maju ke depan… So far, di usia Amierah 8 bulan sekarang ni, mama telah capai […]

Penurunan Berat Badan Set Kurus Tips Dan Petua

Soalan glamer tentang set kurus …berapa lama ambil masa utk kurus???

Saya sering ditanya berkenaan dengan kesan pengambilan set kurus bajet shaklee. Soalan yang kerap ditanya ialah : “Berapa lama /minggu boleh nampak kesannya?” Baiklah tuan/puan.. Sebelum ni saya dah kongsikan tips penurunan berat badan Setiap individu berbeza dan tidak sama. Pertama nya kita kena kenal pasti kadar metabolisme tubuh kita Sebab metabolisme yang tinggi akan […]

Back To Top