Tagging Time antara Fenomena Dalam Facebook

Tagging Time antara Fenomena Dalam Facebook

Siapa yang tak pernah main tag-tag?

Rugi tau tak pernah cuba, nak tau best atau tak, trylah join.

Hari tu, kami geng-geng #tsunamishaklee ada main tagging juga tau.

Jom skroll ke bawah, boleh tengok apa yang kami buat, mana tau ada idea untuk buat dengan kawan-kawan kan?

Tagging Day 1 :  GAMBAR SOHO

soho

Tagging Day 2 :  RESEPI MASAK CEPAT

13690647_10210102621587282_2412139169819695684_n

Ayam Masak Kicap antara masakan cepat pilihan kaksarah. Campak-campak semua bahan dalam kuali.

Sekarang ada noxxa lagi senang kan?

Tagging Day 3 :  TO DO LIST

13769627_10210112261428272_6385570300289046767_n

Kita SID ni memang busy kan? Busy tapi bersistem.

Untuk memudahkan kerja kerja saya, #todolistmemang menjadi item penting kepada saya untuk melancarkan urusan seharian.

Dengan adanya to do list, setiap pekerjaan dapat dibuat dengan lancar. Kita dapat bezakan mana urusan yang penting dan perlu disegerakan dan yang mana boleh dikemudiankan.

Tagging Day 4 :  SEDANG BUAT APA TU?

13690735_10210132266768393_7239302696240395774_n

Yang ni tag kawan-kawan kita, tanyakand diorang buat apa? Time ni, kaksarah sedang layan Amierah main masak-masak. 😉

Best tau main tagging ni, lagi best kalau kawan yang kita tu sporting dan buat juga task yang diberikan.

#tsunamishaklee

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top