Tempat Feveret untuk COD Order Customer.

Tempat Feveret untuk COD Order Customer.

Assalamualaikum

tinggal beberapa hari sahaja lagi Ramadhan akan meninggalkan kita. Sayu di hati, berpisah dan belum tentu Ramadhan akan datang dapat bersua kembali.

Nak tahu kat mana saya biasa Cod tiap kali ada order Shaklee dan produk mamahusnashoppe?

Itu dia KFC Guchil tempat feveret saya, mudah dan memang confirm semua orang tahu, lagi pula laluan utama saya pergi balik ke tempat kerja.

Terutamanya bila ada customer yang order vitamin ready stok di rumah. Memang sepantas yang boleh kita cod kan. Permudahkan dan cepat je bertindak sebab gembira sangat bila diorang nak amalkan vitamin semulajadi.

Method kedua, eh. Macam buat tesis pula bermetod metod.
Andai tiada stok ditangan saya, dan customer diluar daerah, saya prefer belian online terus melalui shaklee2u.

Customer buat bayaran, saya buat tempahan online, pembungkusan dan pengeposan staff shaklee yang uruskan. Mudahkan?

Tapi weekend, jika ada orang Machang order,memang boleh lah nak cod sebab insya Allah saya ada di sana setiap hujung minggu.

Jangan lupa, just whatsapp me 013-9561249 untuk konsultasi dan cadangan vitamin yang sesuai dengan problem uols.

#tsunamishaklee
#star8
#tsunamig8
#pts
#tts
#kualakrai
#kfcguchil
#machang
#urtrustedsid <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top