Vitamin Wajib Bawa Balik Kampung

Vitamin Wajib Bawa Balik Kampung

Kali ni nak share vitamin yang ikut balik kampung. Nak tinggal je kat rumah, masukkan dalam pill box, tapi macam lecehlah pulak. Sebab banyak benda pula nak kena buat.
So masukkan semuanya dalam beg guni serbaguna.
Dari vitamin asas, vitamin untuk pecahkan lemak dan kolestrol. Vitamin anak anak.

balik-kampung

Tambahan dimusim perayaan ni kita memerlukan :
NUTRIFERON – ni untuk boost imun badan our family. Faham2 lah raya kan.. ramai crowd yang akan kita jumpa.

Vitamin C Plus & Chewable – anti oksidan and kuatkan sistem imun. Dan melegakan selsema.

Lecithin – pecahkan lemak & Omega untuk bakar lemak.
Alfalfa – untuk detox full badan kita .
Raya kan… mesti makan tak kawal terr.. jaga3.
Terpaksa hold detox parasit bulan ni. Nak raya punya pasal.

Herbal Blend pula sebagai krim pencegah nyamuk . Serbaguna dan NO PARABEN.
Konsultan Vitamin Anda,
Kaksarah.
Whatsapp 013-9561249.
www.mamahusna.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top