+60139561249
mesarahmar@gmail.com

Youth Skincare Terbaru Pilihan Ramai Sempena Promosi Mac

Assalamualaikum

Yuhuuuu… Pembaca blog kakSarah dah tau ke Promo Shaklee bulan ni?

Belum? Alahai… Meh nak cerita 😘

Confirm sahabat yang sedang mencari skincare yang terbaik teruja dengan prmo bulan ni kan?

Meremajakan kulit wajah dengan Youth.

Ala… Tak perlu risau nak sapu atau tepek kat muka sebab dengan beberapa kelebihan di bawah , konfirm korang tak fikir panjang, mesti beli tau!

Jom baca apa kelebihan Youth

🌷Dengan kajian klinikal selama 8 tahun oleh saintis Shaklee bagi memastikan keberkesanannya kepada pengguna

🌷100% bebas paraben dan bebas bahan kimia berbahaya seperti gluten dan parabens.

🌷Malah bebas daripada 1500 bahan kimia yang berbahaya kepada kulit

🌷 100% vegan tau!!

Malah sepanjang bulan Mac ni, memang jimat hingga RM 500 tau. Best kan?

💖 Free Radiance C + E bernilai RM 437.25
💖 Free Youth Bag bernilai RM 50.35
💖 Free membership bernilai RM 68.90
💖 Free Postage bernilai RM 10.60

Total penjimatan???

RM 567.10
Wow!!

Ia mesti menjadi pilihan kita bagi memastikan kulit wajah bebas kimia berbahaya dan mendapat hak yang sepatutnya.

Apa yang ada dalam Youth?

🌹Luminous Gel Oil Cleanser
🌹Perfecting Skin Toner
🌹Youth Activating Serum
🌹 Age Defence Mineral Moisturizer
🌹 Advanced Renewal Night Cream
🌹 Radiance C & E Capsules

Dapatkan sekarang!!! Promosi sepanjang Mac.

 

KLIK IMAGE UNTUK TERUS BUAT PEMBELIAN 

So rebut peluang untuk jadi yang terawal menggunakan Youth dan alami kulit yang lebih muda dengan lebih sihat.

Whatsapp ke : 013-9561249

Atau klik link : www.wasap.my/0139561249

 

Atau dapatkan Youth Starter Set . Klik Image Di Bawah

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.